Monitoratge Independent per a la Compra Pública

Destacats

Notícies

28 Set 2020

L’RBA reemborsa antics treballadors de l’empresa Possehl

Antics treballadors migrants i víctimes de treball forçat de l'empresa Possehl Electronics, a Malàisia, que havien tornat als seus països d'origen després que Possehl tallés les relacions amb la seva agència de col·locació han rebut ara una compensació pel cost del viatge de tornada a casa gràcies a la col·laboració entre Electronics Watch i la Responsible Business Alliance (RBA). L'agència JS Global Services els havia confiscat els passaports, s'havia endarrerit en el pagament dels salaris durant mesos, els havia fet deduccions il·legals dels salaris, i havia amenaçat de manera violenta les persones treballadores quan els reclamaven que els paguessin els sous.

Més informació
21 Set 2020

La resiliència a través de la sostenibilitat

El dia 8 de setembre, més de 60 persones van participar en el webinar d'Electronics Watch «La compra pública en temps de crisi i més enllà: la resiliència a través de la sostenibilitat» (Public Procurement in Times of Crisis and Beyond: Resilience through Sustainability). Dotze ponents —experts en compra pública, monitoratge i auditoria social— van compartir les seves idees sobre com enfortir la responsabilitat social i mediambiental en la compra pública, reforçar el compromís eficaç en la cadena de subministrament i donar suport a una participació significativa de les persones treballadores.

Més informació

Missió

La missió d'Electronics Watch és ajudar a les organitzacions del sector públic a treballar conjuntament i a col·laborar amb grups de monitoratge de la societat civil en les regions productores per protegir els drets de les persones treballadores en les cadenes de subministrament de l'electrònica.

Upcoming Events icon

Electronics Watch
participa en
els següents Esdeveniments