Monitoratge Independent per a la Compra Pública

Destacats

Notícies

9 Feb 2021

Dataport s'afilia a Electronics Watch

Dataport, el proveïdor de serveis de TIC per a les organitzacions governamentals municipals en sis estats alemanys: Bremen, Hamburg, Mecklenburg-Pomerània Occidental, Baixa Saxònia, Saxònia-Anhalt i Schleswig-Holstein, s'ha afiliat a Electronics Watch per un període inicial de sis anys.

Més informació
29 Gen 2021

Les ciutats nòrdiques exigeixen telèfons intel·ligents justos i circulars

Les ciutats de Malmö, Oslo, Copenhaguen i Hèlsinki, grans consumidors de telèfons intel·ligents, amb el suport de Electronics Watch, ICLEI i la Xarxa Europea de Compres Sostenibles Procura+, han llançat un repte a les empreses perquè proporcionin telèfons intel·ligents justos i circulars per a 2025. La demanda exigeix condicions de treball justes i segures en tota la cadena de subministrament, des de les matèries primeres fins a la fabricació i l'eliminació, una major transparència i la verificació a través de la certificació i el seguiment impulsat per les persones treballadores.

Més informació
25 Gen 2021

Compradors públics europeus comparteixen bones pràctiques sobre com fer que les TIC siguin justes

Un destacat grup d'autoritats públiques europees, guiades per Electronics Watch i ICLEI (governs locals per la sostenibilitat), han dut a terme un projecte pilot sobre la compra pública socialment responsable d'equipament informàtic. El grup inclou els següents afiliats d'Electronics Watch: l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de Haarlem, APUC Escòcia i la regió d'Estocolm, així com el municipi de Stavanger. Des del diàleg amb el mercat fins a la gestió de contractes, els cinc compradors públics han fet passos decisius per tal que les cadenes de subministrament de productes electrònics siguin més justes.

Més informació

Missió

La missió d'Electronics Watch és ajudar a les organitzacions del sector públic a treballar conjuntament i a col·laborar amb grups de monitoratge de la societat civil en les regions productores per protegir els drets de les persones treballadores en les cadenes de subministrament de l'electrònica.