Monitoratge Independent per a la Compra Pública

Destacats

Notícies

26 Nov 2020

Electronics Watch crearà un grup assessor sobre SST a la cimera de la setmana vinent

Des de fa temps, un dels problemes més seriosos i endèmics per a la seguretat i la salut de les persones treballadores a la indústria electrònica global és l'exposició a una gran varietat de substàncies tòxiques que encara s'utilitzen a l'Àsia malgrat les prohibicions a Europa i a d'altres llocs del món. Per evitar aquesta exposició i establir les mesures d'higiene industrial necessàries, cal l'assessorament d'especialistes. Per tant, a Electronics Watch afrontem aquesta necessitat amb la creació d'un Grup Assessor sobre la SST format per especialistes en la seguretat i la salut a la indústria, l'ús segur de productes químics, i la medecina.

Més informació
16 Nov 2020

La Unió Europea cita la col·laboració entre Electronics Watch i l’ACM com “un exemple de bones pràctiques”

A l’estudi ‘Using procurement in Catalonia to strengthen workers’ rights in electronics supply chains’ (‘L’ús de la contractació pública per enfortir els drets dels/les treballadors/es a les cadenes de subministrament electrònic’, dins Making Socially Responsible Public Procurement Work), la UE ha citat la col·laboració entre Electronics Watch i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) com un exemple de bones pràctiques en el sector TIC.

Més informació

Missió

La missió d'Electronics Watch és ajudar a les organitzacions del sector públic a treballar conjuntament i a col·laborar amb grups de monitoratge de la societat civil en les regions productores per protegir els drets de les persones treballadores en les cadenes de subministrament de l'electrònica.